Europa League

Φεύγουν από Δευτέρα τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Σεντ Ετιέν

Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων και από τα εκδοτήρια για τον επαναληπτικό με την Σεντ Ετιέν. Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για μεγάλη προσέλευση έπειτα από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο Ζοφρουά Γκισάρ.

Την Δευτέρα θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια του επαναληπτικού κόντρα στην Σεντ Ετιέν και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Η ΠΑΕ έδωσε πληροφορίες στους οπαδούς την Παρασκευή για τους τρόπους διάθεσης.

Έπειτα από το θετικό 0-0 στο «Ζοφρουά Γκισάρ» αλλά και την καλή εμφάνιση των παικτών του Τιμούρ Κετσπάγια, οι κιτρινόμαυροι περιμένουν μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης 4 Αυγούστου (21.00).

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν θα ξεκινήσει από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» την προσεχή Δευτέρα 1/08 έως και την Τετάρτη 3/08 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Πέμπτη, ημέρα του μεγάλου αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 15, 35 : 10€
Θύρες 17, 19 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 3, 5, 7, 11, 13 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 9 : 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 50€ (Παιδικά 20€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες και στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικούς ρυθμούς η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα μέσω του www.aekfc.gr»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x