Stoiximan Super League

Φιέστα και προγραμματισμός στον Ολυμπιακό

Την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Φήμες για φιέστα με Ρίβερ. Εβδομάδα εξελίξεων από σήμερα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας για 7η σερί φορά και 44η στην ιστορία του είναι από χθες ο Ολυμπιακός.

Σε μία περίεργη σεζόν, με πολλές αλλαγές στον πάγκο, οι Πειραιώτες κατάφεραν να σηκώσουν άλλον έναν τίτλο και να φτάσουν ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι η φιέστα, η οποία πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό για να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε ακουστεί πως οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ρίβερ Πλέιτ για την διεξαγωγή φιλικού.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της σεζόν, με τον Ολυμπιακό να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ρεμί Γκαρντ (Διαβάστε εδώ το προφίλ του).

Όλα δείχνουν πως ο Γάλλος προπονητής θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας και πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ενώ φέρεται να έχει ξεκινήσει να ασχολείται πιο «ζεστά» και με το ρόστερ.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν κλείσει ήδη τους Σιώπη και Ρισβάνη από τον Πανιώνιο, τον Μύγα του Παναιτωλικού και τον Κούτρη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, αριστερού μπακ, αμυντικού χαφ, εξτρέμ και επιθετικού, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τις προσθαφαιρέσεις που θα υπάρξουν στο ρόστερ και τις περιπτώσεις των δανεικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x