Stoiximan Super League

Φιέστα με Λεβαδειακό η ΑΕΚ

Δεν μπορούν να περιμένουν για τη στέψη οι φίλοι της ΑΕΚ.

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια προσμονής είναι η ΑΕΚ.

Η χθεσινή νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Super League έφερε την «Ένωση» να χρειάζεται πια μόλις τέσσερις βαθμούς στις εναπομείνασες αγωνιστικές για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, εφόσον δεν υπάρχει κάποια ανατροπή-έκπληξη στις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις (και κυρίως στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ).

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κάνουν φιέστα τίτλου στις 22 Απριλίου, όταν και υποδέχονται τον Λεβαδειακό. Με νίκη επί του υποβιβασμένου Πλατανιά στην Κρήτη στις 15 Απριλίου θα αρκεί και μία ισοπαλία απέναντι στους Βοιωτούς για να επισφραγιστεί πως η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2018.

Φυσικά στην ΑΕΚ δεν επαναπαύονται. Μετά τις απαραίτητες ανάσες που θα πάρουν όλοι για το Πάσχα, στόχος δεν είναι μόνο οι τέσσερις βαθμοί, αλλά οι… δώδεκα, με τέσσερις νίκες στα ματς που απομένουν, προκειμένου να μην βρεθεί ουδείς και καμία δικαστική απόφαση που θα αμφισβητήσει την πρωτιά της «Ένωσης». Και μην ξεχνάμε πως στις 18 ή 19 Απριλίου υπάρχει στο πρόγραμμα και ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, όπου στόχος είναι η ανατροπή του 2-1 του AEL FC Arena για να κλειστεί το… remake του περσινού τελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ (που είχε κερδίσει 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και έχει τη ρεβάνς στην Τούμπα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x