Stoiximan Super League

Φιέστα τίτλου στο ΟΑΚΑ!

Μπροστά σε περισσότερους από 60.000 οπαδούς της, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!

Έτοιμη να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια είναι η ΑΕΚ.

Η «Ένωση», σε ένα ματς-γιορτή απέναντι στον Λεβαδειακό, μπροστά σε περισσότερους από 60.000 οπαδούς αναμένεται να γράψει ιστορία (19:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ακόμη και μία ισοπαλία αρκεί για τον «Δικέφαλο» για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τρόπο που έψαχνε εδώ και 2,5 δεκαετίες, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του θέλουν να προσφέρουν και θέαμα στον κόσμο που θα ταξιδέψει από όλη την Ελλάδα για να γιορτάσει μαζί τους αυτή την ιστορική στιγμή.

Το παιχνίδι με τους Βοιωτούς έχει χαρακτήρα φιέστας, όμως στην ΑΕΚ δεν εφησυχάζουν λεπτό και θα διαφυλάξουν αυτή την όμορφη στιγμή με κάθε τρόπο, ώστε να αποφύγουν πιθανές προβοκάτσιες στην εξέδρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Λόπες.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο, με τους Μπακασέτα και Λάζαρο στα πλάγια. Σε ρόλο επιτελικού θα παίξει ο Λιβάγια και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x