Ελλάδα

Φιλανθρωπική δράση από Σαλπιγγίδη

Πρεσβευτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που συλλέγει και δημοπρατεί αθλητικά αντικείμενα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Πρεσβευτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Charity Idols», που δημοπρατεί προσωπικά αντικείμενα αθλητών για φιλανθρωπικούς σκοπούς, θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα συνδράμει, στην ευαισθητοποίηση για τις δράσεις του οργανισμού που ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια, γνωστοποιώντας στο ευρύ κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του οργανισμού

«Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γίνεται ο πρώτος πρεσβευτής του Charity Idols. Το ήθος του αλλά και οι κοινωνικές του ευαισθησίες συνάδουν απόλυτα με την φιλοσοφία του οργανισμού μας και η κοινή μας συμπόρευση ήταν φυσικό επακόλουθο. Ο Δημήτρης υποσχέθηκε να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση αθλητών, στην δημοσιοποίηση της αποστολής του οργανισμού μας αλλά και στην διεύρυνση των πρότζεκτ μας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και τον διαβεβαιώνουμε πως το όνομά του μας επιφορτίζει με ευθύνες για μεγιστοποίηση του φιλανθρωπικού μας έργου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x