Ελλάδα

Φιλικά με Σαουδική Αραβία και πιθανότατα Ιράν η Εθνική

Δύο φιλικά με μουντιαλικές ομάδες θα δώσει η Εθνική μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. «Κλεισμένη» η φιλική αναμέτρηση με τη Σαουδική Αραβία, αναμένεται η απάντηση του Ιράν.

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα θα είναι τα δύο τελευταία φιλικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, στη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League.

Η «γαλανόλευκη» έχει έρθει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας για τη διεξαγωγή φιλικού στις 15 Μαΐου στην πόλη Μαρμπέγια, Νότια της Ισπανίας. Οι Σαουδάραβες βρέθηκαν τον προηγούμενο μήνα στην πόλη της Ανδαλουσίας για να πραγματοποιήσουν μέρος της προετοιμασίας τους ενόψει Μουντιάλ, ενώ αντιμετώπισαν σε φιλικό την Ουκρανία.

Θυμίζουμε πως η Σαουδική Αραβία θα βρει στο δρόμο της, την Αίγυπτο, τη Ρωσία και την Ουρουγουάη στον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Στο μεταξύ, η ελληνική πλευρά έχει προτείνει στο Ιράν του Κάρλος Κεϊρόζ, αλλά και των «δικών μας» Μασούντ, Ανσαριφάντ και Χατζισαφί, τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα.

Τις προσεχείς ημέρες, οι Ιρανοί θα απαντήσουν εάν δέχονται να έρθουν στην Ελλάδα για να αγωνιστούν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σε διαφορετική περίπτωση, η Εθνική θα στραφεί σε άλλη λύση.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x