Stoiximan Super League

«Φιλική» ισοπαλία για Άρη και Λάρισα

Άρης και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, μπροστά σε 14.000 κόσμο, με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται με πέναλτι του Ναζλίδη και τους «βυσσινί» να ισοφαρίζουν με τον Σαχίτι.

Άρης και Λάρισα έμειναν στην ισοπαλία, με σκορ 1-1, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπροστά σε περίπου 14.000 οπαδούς, με τις δυο ομάδες να δείχνουν αμφότερες ανέτοιμες και να προβληματίζουν με την απόδοσή τους...

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες, ο Ντέλετιτς έβαλε το χέρι του για να ελέγξει την μπάλα, ο διαιτητής Σκουλάς καταλόγισε πέναλτι και ο Ναζλίδης ευστόχησε στην εκτέλεση, κάνοντας το 1-0 για τον Άρη.

Στην επανάληψη, η Λάρισα πήρε την κατοχή της μπάλας, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 58ο λεπτό, με τον Σαχίτι να βγαίνει μόνος του με τον Καντιμοίρη και με πλασέ να πετυχαίνει το 1-1.

Σκορ που δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης καθώς, από εκείνο το σημείο και μετά, οι πολλές αλλαγές που άρχισαν να κάνουν οι Πάκο Ερέρα και Σωτήρης Αντωνίου επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης: Κουέστα (46’ Καντιμοίρης), Τζανακάκης (66’ Κωνσταντινίδης), Βαλεριάνος (66’ Μενέντεζ), Βέλεθ (66’ Σόουζα), Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια (78’ Μπακούτσης), Κολάσο (66’ Ιντζόγλου), Ναζλίδης (66’ Διαμαντόπουλος), Ματέο Γκαρσία (66’ Μιλούνοβιτς), Γιουνές (46’ Παυλίδης).

Λάρισα: Κρίστιανσον (58’ Σουλούκος), Σαχίτι (66’ Φρίουι), Γκόλιας (46’ Καρανίκας), Μόρας, Χούμπτσεβ (72’ Μάρκος Ρόνι), Φατόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90’ Πινάκας), Ντέλετιτς (75’ Μπάλας), Κούνιτς, Μεντίνα Πίτι (66’Μπασέμ), Νούνιτς (46’ Γρομιτσάρης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x