Stoiximan Super League

Φιλική ισοπαλία με αυτογκόλ για Παναιτωλικό και ΠΑΣ

Ισόπαλοι (1-1) έμειναν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Αγρίνιο, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα με δύο αυτογκόλ.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα των προπονήσεων είχαν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Αγρίνιο, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (1-1).

Τα δύο γκολ που σημειώθηκαν προέκυψαν από ισάριθμα αυτογκόλ, με το πρώτο να σημειώνεται στο 25', όταν ο Μάρκος Πάουλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ ενώ στο 70' ο Ρουσκουγιέδα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι, αλλά αυτή... επέστρεψε στο σώμα του Περιστερίδη με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του φιλικού ματς, βραβεύθηκε ο Κυριακίδης ως MVP της σεζόν για τον Παναιτωλικό και μάλιστα έλαβε το σχετικό βραβείο από τον Γιώργο Κούσα.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης (46’ Κριστιάνο), Μύγας (66’ Κόρσιενς), Κούσας, Χαντάκιας (63’ Κουτρομάνος), Ρουμπουλάκου (46’ Κέβιν), Παπάζογλου (46’ Μάκος), Πάουλο (63’ Ρουσκουσέδα), Βασιλούδης (88’ Ζαρκάδας), Μουνιός (λ.τ. 41’ Φερέιρα), Ουάρντα (87’ Κωνσταντινόπουλος), Μαρκόβσκι (46’ Κάπελ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (60’ Περιστερίδης), Κούτρης, Στρούνα (46’ Ηλιάδης), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας (63’ Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (46’ Καρανίκας), Νικολιάς (46’ Λίλα), Κοζορώνης (60’ Ιωάννου), Γιάκος (63’ Μασούρας), Ίλιτς (46’ Μανιάς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x