Stoiximan Super League

Φιλική νίκη για Πανιώνιο, επέστρεψε ο Οικονόμου

Με τον Βαγγέλη Οικονόμου ν’ αγωνίζεται για μία ώρα σαν βασικός, ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας με τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Μασούρας στο 43’.

Οι «κυανέρυθροι» είδαν τον Βαγγέλη Οικονόμου να επιστρέφει στη δράση μετά από 2 μήνες και τέσσερις μέρες στη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0, με γκολ του Γιώργου Μασούρα μετά από ασίστ του Μασούντ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και μια ακόμα επιστροφή, αυτή του Γιώργου Μπαντή, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος με τον Οικονόμου να έχει καλή εκτέλεση φάουλ στο 8’ που εξουδετέρωσε ο Χίντι, ενώ στο 32’ ο Γεσίλ έδωσε ωραία πάσα στον Μασούρα που αστόχησε για λίγο από καλή θέση. Στο 37’ στη σέντρα του Παπαγεωργίου, ο Σαββίδης έπιασε το σουτ πάνω στην κίνηση για να μπλοκάρει ο Χίντι. Τελικά το γκολ ήρθε στο 43’ με την σέντρα του Μασούντ και την κοντινή κεφαλιά του Μασούρα που έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε πολλές αλλαγές, ωστόσο ο Πανιώνος συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Μασούρα στο 67’ (άουτ) και την προσπάθεια του Βουκελάτου στο 72’ να εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα. Στο 73’ νέα προσπάθεια από τον Πανιώνιο και τον Βλάχο που σέντραε για τον Οικονομίδη, αλλά η μπάλα πέρασε έξω, ενώ στο 77΄κεφαλιά του Τ απόκο πέρασε λίγο άουτ. Τελευταία φάση με τον Οικονομίδη να σουτάρει εκτός εστίας.


Οι συνθέσεις:


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής (46' Κότνικ), Παπαγεωργίου, Κάργας, Οικονόμου (60' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς (68' Βλάχος), Σιώπης (68' Πλέγας), Σαββίδης (46' Πινιώτης), Μασούρας (68'Οικονομίδης), Μασούντ (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (46' Γλυνός), Γεσίλ (46' Ταπόκο)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:
Χίντι, Χριστοφίδης, Πολυκάρπου, Τεϊξέιρα, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Πεσκιάς, Αντωνίου, Αντρέου, Πεχλιβάνης, Καπάρτης
Έπαιξαν και οι: Παχίπης, Λεμονάρης, Κάστρο, Τόρες, Παναγή, Κυριακού


Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x