Stoiximan Super League

Με χατ-τρικ του Ναζλίδη η φιλική «τριάρα» του Άρη στον Αγροτικό Αστέρα

Με τον Θωμά Ναζλίδη να πετυχαίνει και τα 3 γκολ, ο Άρης επικράτησε 3-0 του Αγροτικού Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στον Εύοσμο.

Ως μια καλή ευκαιρία για να τεστάρει πρόσωπα και καταστάσεις, είδε ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, το φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-0 με τον Θωμά Ναζλίδη να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Ο 30χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 23’ μετά από ασίστ του Κωνσταντινίδη, που συνεργάστηκε άψογα με τον Μαρτίνες. Ο Ναζλίδης σημείωσε δύο ακόμα τέρματα σε 3 λεπτά: στο 55’ «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 58’ σκόραρε μέσα από την περιοχή.

Στο φινάλε του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: στο 72’ άτυχος στάθηκε ο Σουλίδης για τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ 4 λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Βίτορ βρήκε στην οριζόντια δοκό. Με φανέλα του Άρη αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι νεοφερμένοι Πέδρο Βίτορ, Σιώπης, Μαρτίνες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγροτικός Αστέρας: Παναγόπουλος (73' Καμπάς), Βουτσιάς (72' Παπανικολάου), Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Αμαραντίδης

Άρης: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (77' Σταμπουλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες (78' Καλλίδης), Διαμαντόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x