Ισπανία

Φιλίπε Λουίς: «Συμφωνώ με τη στάση του Πικέ»

Υπέρ της στάσης του Ζεράρ Πικέ για την ανεξαρτησία της Καταλονίας τάχθηκε ο Φιλίπε Λουίς, ο οποίος τόνισε πως πρέπει όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές να λένε δημόσια την άποψη τους.

Σωστή χαρακτήρισε την κίνηση του Πικέ να εκφράσει δημόσια τις πεποιθήσεις του για το ζήτημα ανεξαρτησίας της Καταλονίας ο Φιλίπε Λουίς, με τον αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης να ενθαρρύνει κι άλλους ποδοσφαιριστές να πουν ανοιχτά τη γνώμη τους για τέτοιου είδους ζητήματα.

«Δεν συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του Πικέ, αλλά είμαι υπέρ του αυτή τη φορά» είπε στην «El Mundo» ο Βραζιλιάνος διεθνής, και συμπλήρωσε:

«Τολμάει να πει ανοιχτά τη γνώμη του, σαν τον Αρμπελόα. Αυτό είναι αξιοθαύμαστο και όλοι δεν πρέπει να φοβούνται να εκφράσουν αυτά που πιστεύουν, δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από τη φήμη τους».

Παράλληλα, ο Φιλίπε Λουίς κάλεσε κι άλλους ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Πικέ και να μιλήσουν ελεύθερα για τα «πιστεύω» τους, χωρίς να φοβούνται μήπως «τσαλακώσουν» τη φήμη τους.

«Όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Πικέ και να μην κρύβονται, αυτό θα ήταν το σωστό γιατί κι εμείς είμαστε όπως όλοι οι υπόλοιποι πολίτες και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x