Σωστή χαρακτήρισε την κίνηση του Πικέ να εκφράσει δημόσια τις πεποιθήσεις του για το ζήτημα ανεξαρτησίας της Καταλονίας ο Φιλίπε Λουίς, με τον αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης να ενθαρρύνει κι άλλους ποδοσφαιριστές να πουν ανοιχτά τη γνώμη τους για τέτοιου είδους ζητήματα.

«Δεν συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του Πικέ, αλλά είμαι υπέρ του αυτή τη φορά» είπε στην «El Mundo» ο Βραζιλιάνος διεθνής, και συμπλήρωσε:

«Τολμάει να πει ανοιχτά τη γνώμη του, σαν τον Αρμπελόα. Αυτό είναι αξιοθαύμαστο και όλοι δεν πρέπει να φοβούνται να εκφράσουν αυτά που πιστεύουν, δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από τη φήμη τους».

Παράλληλα, ο Φιλίπε Λουίς κάλεσε κι άλλους ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Πικέ και να μιλήσουν ελεύθερα για τα «πιστεύω» τους, χωρίς να φοβούνται μήπως «τσαλακώσουν» τη φήμη τους.

«Όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Πικέ και να μην κρύβονται, αυτό θα ήταν το σωστό γιατί κι εμείς είμαστε όπως όλοι οι υπόλοιποι πολίτες και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ