Stoiximan Super League

Φήμες για Αρβανιτίδη στον Άρη

Έτοιμος να στραφεί στον Γιώργο Αρβανιτίδη φέρεται ο Άρης. Φήμες θέλουν τους «κίτρινους» να εναποθέτουν στον πρώην παράγοντα της Βέροιας την τελευταία ελπίδα για δικαίωση μέσω διαιτητικού δικαστηρίου.

Αναβρασμός επικρατεί στον Άρη μετά την επισφράγιση της παραμονής του στη Γ’ Εθνική.

Μετά την αποπομπή των Άλεξ Κάλλας και Γιώργου Καλαϊτζίδη, στους «κίτρινους» δρομολογούνται εξελίξεις και αναζητούνται τρόποι να διεκδικηθούν οι όποιες ελπίδες υπάρχουν γι’ ανατροπή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, υπάρχουν ήδη φήμες στη Θεσσαλονίκη ότι επανέρχεται στο προσκήνιο η λύση του Νίκου Αρβανιτίδη. Αυτή, δηλαδή, που είχε απορριφθεί από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 21 Ιουλίου, όταν και είχε προτιμηθεί ο Κάλλας.

Όπως αναφέρουν τα σενάρια, η επιλογή Αρβανιτίδη θα γίνει βάσει της δέσμευσής του προεκλογικά ότι θ’ ανεβάσει τον Άρη στη Football League. Δεδομένου λοιπόν ότι η τελευταία ελπίδα που υπάρχει για άνοδο θα παιχτεί μέσω της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο, θεωρείται προφανώς ότι οι διασυνδέσεις του Έλληνα παράγοντα θα παίξουν ρόλο.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως ο γιος του Αρβανιτίδη (που ήταν εκείνος που είχε καταθέσει την πρόταση) δεν έχει δικαίωμα ν’ αναμειχθεί στον Άρη αν γίνει ΠΑΕ. Κι αυτό διότι ο πατέρας του κατέχει ακόμα ποσοστό στη Βέροια και ο νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή συγγενικού προσώπου α’ βαθμού σε άλλη ΠΑΕ με ποσοστό ανώτερο του 10%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x