Αγγλία

Φήμες για «ξεσκαρτάρισμα» με… εκπλήξεις στη Μαν. Γιουνάιτεντ

Έτοιμη για ριζοσπαστική ανανέωση παρουσιάζεται η Μαν. Γιουνάιτεντ. Πριν καν τελειώσει η σεζόν, έχουν ξεκινήσει φήμες για «ξεσκαρτάρισμα» που μπορεί να περιλαμβάνει και ονόματα-έκπληξη. Δείτε ποια.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται για να επιβεβαιωθεί το συμπέρασμα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται ανανέωση.

Η εικόνα της ομάδας του Φαν Χάαλ έχει αποδοκιμαστεί επανειλημμένως φέτος από το «Ολντ Τράφορντ», με αποτέλεσμα πέραν του Ολλανδού να θεωρείται αμφίβολο και το μέλλον αρκετών παικτών. Κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη το ότι δεν είναι σίγουρη η παραμονή τους.

Όπως γράφει λοιπόν η «Sun» της Κυριακής είναι ειλημμένη η απόφαση για γερό «ξεσκαρτάρισμα» το καλοκαίρι. Και η μπάλα στο πλαίσιο του δεν αποκλείεται να πάρει και τον Μέμφις Ντεπάι, που κόστισε 32 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κατέληξε να ζεσταίνει τον πάγκο.

Το ίδιο αβέβαιο παρουσιάζεται από την εφημερίδα και το μέλλον του Μόργκαν Σναϊντερλέν -ο οποίος επίσης αποκτήθηκε πέρυσι από τη Γιουνάιτεντ- ενώ καθόλου άνετα δεν πρέπει να αισθάνονται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και οι Φιλ Τζόουνς και Μάρκος Ρόχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x