Stoiximan Super League

Φήμες ότι έρχεται για την ΑΕΚ ο μάνατζερ του Αλμέιδα!

Στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ τη μεταγραφή του Ούγκο Αλμέιδα, φέρεται να ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο μάνατζερ του 32χρονου! Την Τρίτη το απόγευμα θα είναι στην Αθήνα ο Πατίτο.

Άμεσα φαίνεται πως θα «τρέξουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της πρότασης που έχει κάνει -σύμφωνα με πληροφορίες- η ΑΕΚ στον Ούγκο Αλμέιδα!

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο μάνατζερ του 32χρονου επιθετικού ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο πελάτης του στη χώρα μας.

Όπως, μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι, η πρόταση της «Ένωσης» είναι αρκετά καλή και ο έμπειρος φορ το σκέφτεται πολύ σοβαρά να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα…

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Πατρίσιο «Πατίτο» Ροντρίγκες στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος εξτρέμ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Σάντος, στην οποία αγωνιζόταν από το 2012, και τη Δευτέρα (18/7) θα μπει στο αεροπλάνο, ώστε να είναι στη χώρα μας το απόγευμα της Τρίτης (19/7).

Το συμβόλαιό του, θυμίζουμε, εκπνέει στις 20 Ιουλίου και έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει, ως ελεύθερος, τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x