Stoiximan Super League

Φινκ: «Αν φύγει ο Χολτσχάουζερ, πρέπει να αλλάξουμε στόχους»

Ως ένα ισχυρό πλήγμα που θα επηρεάσει τους στόχους της Αούστρια Βιέννης χαρακτήρισε την πιθανή αποχώρηση του Ραφαέλ Χολτσχάουζερ ο τεχνικός της ομάδας, Τόρστεν Φινκ.

Στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ραφαέλ Χολτσχάζουερ από την Αούστρια Βιέννης, αναφέρθηκε ο Τόρστεν Φινκ.

Ο τεχνικός των Αυστριακών υποστήριξε πως αν ο Χολτσχάουζερ, που θεωρείται υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, φύγει τελικά από τις «βιολέτες» τότε ο σύλλογος θα πρέπει να αναθεωρήσει τους στόχους που έχει θέσει στη φετινή σεζόν.

«Θέλουμε να προχωρήσουμε. Η ομάδα έχει απαιτήσεις, για αυτό και πρέπει να μπορείς να κρατήσεις τέτοιου είδους παίκτες. Και αν τελικά δεν τα καταφέρεις πρέπει να αναθεωρήσεις του στόχους σου» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια έριξε μία… σπόντα στη διοίκηση της ομάδας λέγοντας πως: «ο σύλλογος έχει κερδίσει αρκετά χρήματα, παίζουμε στο Europa League και νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις. Για αυτό και πρέπει να μπορούμε να κρατάμε τέτοιους παίκτες».

Παράλληλα στην αποχώρηση του Αυστριακού αναφέρθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Αούστρια, Μάρκους Κρέτσμερ λέγοντας πως: «αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι να μην ανανεώσει. Είναι ξεκάθαρο πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτό θα κριθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής όταν θα υπάρξει η τελική προσφορά» προσθέτοντας πως «έχουμε κάποια οικονομικά όρια. Ο Χολτσχάουζερ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και είναι κάτι αποδεκτό το ότι μπορεί να βρει ένα συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x