Europa League

Φινκ: «Να απολαύσουμε το ματς με την ΑΕΚ και ίσως κάνουμε την έκπληξη»

Ως έκπληξη χαρακτήρισε το ενδεχόμενο επικράτησης της Αούστρια Βιέννης απέναντι στην ΑΕΚ ο Τόρστεν Φινκ, ο οποίος κάλεσε τους παίκτες του να απολαύσουν το παιχνίδι.

Να διώξει την όποια πίεση υπάρχει στους παίκτες της Αούστρια Βιέννης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ επεδίωξε ο Τόρστεν Φινκ.

Ο τεχνικός των Αυστριακών με δηλώσεις του κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να απολαύσουν το παιχνίδι ενώ χαρακτήρισε ως έκπληξη το ενδεχόμενο νίκης της ομάδας του απέναντι στην Ένωση.

«Να απολαύσουμε το ματς με την ΑΕΚ και ίσως καταφέρουμε να κάνουμε την έκπληξη» ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή, ο οποίος πρόσθεσε πως: «το αποτέλεσμα κόντρα στην Σάλτσμπουργκ μας γέμισε αυτοπεποίθηση. Όλοι πρέπει να περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι της Πέμπτης και πρέπει να αξιοποιήσουμε την αύρα της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του ματς».

Τέλος σχετικά με την αλλαγή συστήματος και την κίνησή του να βάλει τον Χολτσχάουζερ λίμπερο τόνισε: «Ξέραμε ότι η Σάλτσμπουργκ είναι σε καλή κατάσταση για αυτό και παραταχθήκαμε με πέντε παίκτες στην άμυνα. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε με αυτό τον τρόπο και νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x