Stoiximan Super League

«Φλερτ» Ολυμπιακού με Ρόμπσον-Κανού

Επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Ρόμπσον-Κανού για τον Ολυμπιακό. Ο Ουαλός επιθετικός είχε απασχολήσει έντονα τους «ερυθρόλευκους» πέρυσι, προτάθηκε και η περίπτωσή του φαίνεται ότι εξετάζεται.

Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Χαλ Ρόμπσον-Κανού.

Ο 28χρονος επιθετικός προτάθηκε στους Πειραιώτες από μάνατζερ και η περίπτωσή του φαίνεται ότι δεν τους αφήνει αδιάφορους, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το ποια στάση πρόκειται να τηρήσουν. Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής ανήκει στη Γουέστ Μπρομ και τη φετινή σεζόν μετράει 14 συμμετοχές στην Premier League με δύο γκολ και ένα Λιγκ Καπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τους «ερυθρόλευκους»και είχε «παίξει» και στο ρεπορτάζ τη σεζόν 2016-17. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία, αλλά μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Χάποελ Μπερ Σεβά από τη συνέχεια του Champions League, το θέμα ατόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χαλ Ρόμπσον-Κανού έγινε γνωστός στοευρύ ποδοσφαιρικό κοινό το καλοκαίρι του 2016, λόγω των εμφανίσεών του στο Euro. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ρέντιγκ, Σάουθεν Γιουνάιτεντ και Σουίντον Τάουν. Πάντως, πρώτη επιλογή για τη θέση του επιθετικού (που μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά») είναι ο Κέβιν Μιραλάς, που αποτελεί δύσκολη υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x