Super League 2

«Φλερτάρει» με Φαν ντερ Φάαρτ η ΑΕΚ!

Μια σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως προσπαθεί να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ, καθώς είναι σε επαφή με τον Ολλανδό άσο, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, σύμφωνα δημοσίευμα του Τύπου.

Η ΑΕΚ εξασφάλισε από χθες θέση στη Super League της επόμενης σεζόν μετά το 1-0 επί του Ηρακλή και όπως είναι λογικό η Ένωση θα προσπαθήσει να επιστρέψει δυναμικά στην πρώτη κατηγορία το φθινόπωρο. Είναι αναμενόμενο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα επιδιώξει να κάνει προσθήκες με «βαριά» ονόματα.

Σε αυτό το… πλαίσιο και σύμφωνα με τη «Live Sport» οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε επαφή με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, προσπαθώντας να κάνουν ένα μεταγραφικό «μπαμ». Το κασέ του είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του 32χρονου ποδοσφαιριστή με το Αμβούργο λήγει τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, καθοριστικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση του αναμένεται να παίξει η έκβαση των μπαράζ που θα δώσει η γερμανική ομάδα.

Οι «δεινόσαυροι» θα αγωνιστούν εντός (28/5) και εκτός (1/6) με την Καρλσρούη για την παραμονή τους στην Bundesliga και εφόσον δεν τα καταφέρουν θα μιλάμε για διαφορετικά δεδομένα, καθώς δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο να ανανεώσει μαζί τους.

Ο 109 φορές διεθνής έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2008 έως το 2010 (73 συμμετοχές, 13 γκολ, 11 ασίστ), στην Τότεναμ από το 2010 έως το 2012 (77 συμμετοχές, 28 γκολ, 18 ασίστ). Στην τρέχουσα σεζόν έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ και μια ασίστ. Επιπλέον, έπαιξε δύο φορές στο Κύπελλο, στα οποία σκόραρε μια, βγάζοντας δύο ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x