Stoiximan Super League

«Φλερτάρει» με τιμωρία ο Ολυμπιακός

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιβληθεί στον Ολυμπιακό ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για την επίσημη θέση που πήρε την Πέμπτη για ΕΠΟ και διαιτησία.

Η «καυστική» τοποθέτηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη για την ΕΠΟ και τη διαιτησία είναι πιθανό να του επιφέρει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο βάσει των όσων αναφέρονται στον πειθαρχικό κώδικα (άρθρο 25, παράγραφος 5) της Ομοσπονδίας και του τρόπου που κινήθηκε αυτή στο πρόσφατο παρελθόν.

«Η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής», είναι το σημείο που μπορεί να κοστίσει ακριβά στους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Κώδικας αναφέρει ότι «επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης θεωρείται η δυσφήμιση του ΔΣ της ΕΠΟ με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις».

Στους παραβάτες και στην ομάδα επιβάλλεται μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Για να κινδυνέψει άμεσα ο Ολυμπιακός με τιμωρία θα πρέπει είτε να γίνει καταγγελία από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Τζανόπουλο κατά των Πειραιωτών ή να ασκηθεί δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x