Stoiximan Super League

Φλουμινένσε για Μολέδο!

Στο... ραντάρ της Φλουμινένσε βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μολέδο, όπως αποκαλύπτουν οι συμπατριώτες του. Γιατί χαρακτηρίζεται «πολύπλοκη» η περίπτωση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ενδιαφέρον της Φλουμινένσε για τον Ροντρίγκο Μολέδο του Παναθηναϊκού αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι.

Πιο συγκεκριμένα, η «globoesporte.globo.com» αναφέρει πως ο 28χρονος στόπερ απασχολεί έντονα τον σύλλογο, ο οποίος ψάχνει αντικαταστάτη του ανερχόμενου Μάλον για το κέντρο της άμυνας, δεδομένου πως ο τελευταίος βρίσκεται στο... ραντάρ πολλών ευρωπαϊκών ομάδων κι αναμένεται να αποχωρήσει είτε το καλοκαίρι, είτε τον προσεχή χειμώνα.

inner

Πάντως, στο δημοσίευμα της χώρας του καφέ, τονίζεται η δυσκολία ενός πιθανού επαναπατρισμού του αμυντικού του τριφυλλιού. Κι αυτό διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2018 και όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται η «υπόθεσή του είναι πολύπλοκη, καθώς η ομάδα του θα ζητήσει πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει είτε δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό είναι όλοι εντυπωσιασμένοι με τις ικανότητες και τα όσα έχει ήδη δείξει μέχρι τώρα ο Μολέδο. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη-λαχείο, αφού ήρθε με μικρό κόστος στην Ελλάδα και έχει ήδη ξεδιπλώσει τις αρετές του. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχε υπάρξει (τρελό) σενάριο για ενδιαφέρον της Ρόμα, η οποία φερόταν να προσφέρει... 15 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x