Αγγλία

Φοβάται μεταγραφή Ντε Μπρούινε στην Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα

Οι φήμες για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κέβιν Ντε Μπρούινε προκαλούν ανησυχία στον Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς φοβάται πως ο Βέλγος θα απαντήσει θετικά σε ενδεχόμενη πρόταση.

Τρομερή εκκίνηση έχει πραγματοποιήσει στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 22 βαθμούς σε 8 παιχνίδια (7 νίκες-1 ισοπαλία).

Μεγάλο μερίδιο σε αυτό το ξεκίνημα ανήκει στον Κέβιν Ντε Μπρούινε, ο οποίος έχει σκοράρει μία φορά κόντρα στην Τσέλσι, δίνοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό στους «πολίτες», ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Don Balon», οι εμφανίσεις αυτές του Βέλγου μέσου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα που βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του 33χρονου πλέον Αντρές Ινιέστα που βαίνει σιγά σιγά στο τέλος της καριέρας του.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στον προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, διότι πιστεύει πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση από τους «μπλαουγκράνα» ο 26χρονος διεθνής δύσκολα θα την αρνηθεί. Γι’ αυτό το λόγο, ο Καταλανός κόουτς έχει ζητήσει ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Μπρούινε για να αποφύγει ενδεχόμενη φυγή του.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x