Stoiximan Super League

Φοβερό αφιέρωμα της Mundo Deportivo στον «Έλληνα» Βαλβέρδε (pics)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής πριν από το παιχνίδι της Μπάρτσα με τον Ολυμπιακό και στην Καταλονία παρουσιάζουν τα έργα και τις ημέρες του στην Ελλάδα.

Το παιχνίδι της Τετάρτης, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό, είναι το λιγότερο ιδιαίτερο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο «Τσινγκούρι» έφτασε να προπονεί μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, αλλά κανείς, ούτε καν οι Καταλανοί, δεν μπορούν να ξεχάσουν το πέρασμα του από την Ελλάδα.

Οι δύο θητείες του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό (2008-2009 και 2010-2012) στιγμάτισαν έναν από τους κορυφαίους προπονητές που πέρασαν από την χώρα μας και τον ανέβασαν προπονητικά, μέχρι να έρθει η πορεία του στη Μπιλμπάο και στη συνέχεια η ανάληψη του τεράστιου πρότζεκτ στους «μπλαουγκράνα».

Ο Τύπος της Καταλονίας, στέκεται στο ελληνικό παρελθόν του Βαλβέρδε, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, με την Mundo Deportivo να φιλοξενεί ένα εκτενές αφιέρωμα στον «Έλληνα» Ερνέστο.

Σε αυτό, γίνεται αναφορά στη ζωή του στην Αθήνα, την πόλη του Αριστοτέλη Ωνάση, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί, καθώς και στις συνήθειες του.

inner

inner

Επισημαίνετε η αγάπη του για την φωτογραφία, η οποία εκδηλώθηκε στην Ελλάδα, καθώς και στην έκθεση φωτογραφίας που παρουσίασε στην χώρα μας πριν λίγα χρόνια, αλλά και στα μέρη που αγαπά.

Το αφιέρωμα της Mundo, τονίζει την αγάπη του «Τσινγκούρι» στην πατρίδα μας στην οποία κάνει διακοπές κάθε χρόνο και κυρίως στην αγαπημένη του Πελοπόνησο, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι, όπως επίσης και τους Δελφούς.

Πάντως, το πιο σημαντικό στο οποίο στέκεται η Mundo Deportivo στο αφιέρωμα της στον... «Έλληνα» Βαλβέρδε, είναι ότι κατάφερε κάτι το μοναδικό. Να χαίρει εκτίμησης όλων των οπαδών, ακόμα και εκείνων του «αιωνίου» αντιπάλου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x