Champions League

Φόβοι για Κριστιάνο στη Ρεάλ ενόψει του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Πορτογάλος άσος δεν έχει βγάλει όλο το πρόγραμμα των δύο προπονήσεων της Ρεάλ Μαδρίτης και τα ισπανικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν ότι στη «βασίλισσα» υπάρχει ανησυχία για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι τρέχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάτι που έχει δώσει τους λόγους στους υπεύθυνους της Ρεάλ Μαδρίτης να ανησυχούν για την κατάστασή του ενόψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο πορτογάλος δεν έχει βγάλει όλο το πρόγραμμα στις δύο προπονήσεις της «βασίλισσας» με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για την κατάστασή του.

Μπορεί οι υπεύθυνοι της Ρεάλ να μην επιβεβαιώνουν κάτι, αλλά ο ισπανικός Τύπος βουίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμη και να είναι στην αποστολή, (σσ. που θα είναι όπως γράφουν) δεν θα βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε και εκείνος αλλά και όλοι στη Ρεάλ για το μεγάλο ματς.

Οι επόμενες ημέρες είναι αρκετά κρίσιμες υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ καθώς από αυτές θα διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται στον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x