Αγγλία

Φοβούνται μεγάλη ζημιά με Μανέ στη Λίβερπουλ

Δεν καταλαγιάζει η αγωνία των ανθρώπων της Λίβερπουλ για τον Σάντιο Μανέ, καθώς είναι πιθανό ο Σενεγαλέζος να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η νίκη και η πολύ καλή εμφάνιση της Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον επισκιάστηκε απ’ τον τραυματισμό του Σάντιο Μανέ, με τις τελευταίες εκτιμήσεις να μην είναι ενθαρρυντικές.

Ο Σενεγαλέζος αποχώρησε απ’ το ματς του Σαββάτου έχοντας πρόβλημα στο γόνατο, με τους «Times» να αναφέρουν σήμερα πως «η άρθρωση παραμένει πρησμένη και αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Ως τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι για εγχείριση, κάτι που μπορεί να σημάνει το τέλος της σεζόν για τον Μανέ. Πάντως, δεν φαίνεται να έχουν πάθει ζημιά οι χιαστοί».

Μία πιθανή απώλεια του Μανέ θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να μπαίνει στην τελική ευθεία για την κατάληψη μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στο Champions League.

Ο Σενεγαλέζος αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της φετινής Λίβερπουλ, έχοντας σκοράρει 19 φορές σε 29 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x