Stoiximan Super League

Φοβού… τον ΠΑΟΚ για Εντόι!

Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ μπήκαν στο… κόλπο για την απόκτηση του Σέιχ Εντόι, αλλά στο Νησί γράφουν πως οι Άγγλοι «φοβούνται» τον ΠΑΟΚ, καθώς αυτόν προτιμάει ο Σενεγαλέζος μέσος!

Προβάδισμα για την απόκτηση του Σέιχ Εντόι συνεχίζει να έχει ο ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος αρχηγός της Ανζέ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει δεχθεί μια πολύ δελεαστική πρόταση από τον «δικέφαλο», την οποία και προτιμά, παρότι στο… κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ.

Αγγλική ιστοσελίδα, μάλιστα, που ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα, αποκαλύπτει πως η τελευταία είχε κάνει και πριν έναν χρόνο «κρούση» στη γαλλική ομάδα για τον Σενεγαλέζο, αλλά… έφαγε πόρτα.

Άλλο σημείο του δημοσιεύματος, ωστόσο, είναι αυτό που έχει βαρύνουσα σημασία… Τονίζεται, λοιπόν, πως, τόσο οι «χωριάτες» όσο και οι «μπάγκις», έχουν να «αντιμετωπίσουν» την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την υπογραφή του Αφρικανού, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται έτοιμος να κερδίσει την… κούρσα, έχοντας κάνει μια προσφορά στον παίκτη, στην οποία δύσκολα μπορεί να πει «όχι».

Θυμίζουμε πως για τον Εντόι υπάρχει ενδιαφέρον από Μέση Ανατολή και Κίνα, που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των υποψήφιων «μνηστήρων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x