Stoiximan Super League

Φορ… αργά, παρά ποτέ στην ΑΕΚ

Με αντίπαλο το χρόνο, που ήδη έχει περάσει αρκετά, η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για απόκτηση φορ. Επιμονή για Τσοπ και Καστίγιο, εμπόδια για Μπαλντέ. Σε καλό δρόμο του Μπελκαρουί.

Η καθυστέρηση είναι ήδη μεγάλη. Όμως στην ΑΕΚ εντείνουν την προσπάθεια προκειμένου, έστω και αργά, να έρθει ο φορ που ψάχνει εδώ και πολλές εβδομάδες. Το σκεπτικό των ανθρώπων της «Ένωσης» φαίνεται πως είναι ότι είναι καλύτερο να αποκτηθεί ένας πραγματικό καλός επιθετικός έστω και καθυστερημένα, παρά να γίνει ένα... μπάλωμα στη θέση.

Η υπόθεση του Ντούγε Τσοπ δεν έχει ακόμη κλείσει αρνητικά, παρότι η Κάλιαρι απέρριψε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον Κροάτη επιθετικό. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να θεωρεί πως μπορεί να βρεθεί άκρη με τον ιταλικό σύλλογο ή έστω με την Κλαμπ Μπριζ για τον Νικολάς Καστίγιο. Στα υπόψη παραμένει πάντα ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ, που είναι μεν ελεύθερος, αλλά αξιώνει αρκετά χρήματα για πριμ υπογραφής, όπως και οι εκπρόσωποί του ως προμήθεια.

Η «Ένωση» θα μπορούσε να περιμένει για να φέρει κάποια από τις συγκεκριμένες υποθέσεις στο οικονομικό επίπεδο που θέλει, ωστόσο ο χρόνος κυλά σε βάρος της, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους στοχεύει και οι οποίοι δεν ζορίζονται να υπογράψουν εδώ και τώρα, μιας και ακόμη δεν είμαστε καν στη μέση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σε καλό δρόμο είναι η υπόθεση του Χισάμ Μπελκαρουί, του Αλγερινού στόπερ που είναι ελεύθερος από τη Νασιονάλ, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα να κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού σε πρώτο πλάνο είναι ο φορ και ο εξτρέμ. Για την τελευταία θέση, η ΑΕΚ φέρεται να έχει βρει κάτι καλό και να το επεξεργάζεται, αλλά δεν έχει διαρρεύσει όνομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x