Stoiximan Super League

Φορτούνης: «Ακόμη καλύτερα και ευρωπαϊκή διάκριση»

Μίνι απολογισμό της σεζόν που πέρασε έκανε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος παράλληλα θέτει υψηλούς στόχους και για την επόμενη.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το 3-1 επί της SKODA Ξάνθη και την κατάκτηση του Κυπέλλου που σφράγισε τη φετινή σεζόν αλλά και το γκολ που σημείωσε ο ίδιος είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέβασε στο προφίλ του στο facebook μήνυμα μέσω του οποίου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, ενώ έθεσε ακόμη υψηλότερους στόχους για την επόμενη τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την Εθνική.

Το μήνυμα του Φορτούνη:

«Η ομάδα μας χτες επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης και κατέκτησε το 27ο κύπελλο και το 17ο νταμπλ!!!Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ που κατάφερα να βάλω καθώς έφτασα τα 3 γκολ στο Κύπελλο και μαζί με τα 7 γκολ του πρωταθλήματος, έφτασα τα 10 εφέτος!!! Μια πολύ καλή χρονιά για εμένα και τον Ολυμπιακό!!!Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που όλη την χρονιά με στήριζε!!!Ελπίζω του χρόνου να είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά και με την ευρωπαϊκή διάκριση για την ομάδα μας!!!Αυτό που μένει τώρα είναι ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro 2016!!!Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι!!!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x