Κύπελλο Ελλάδας

Φορτούνης: «Η χρονιά έκλεισε καλά»

Στο θετικό φινάλε της χρονιάς, έπειτα και από την κατάκτηση του νταμπλ, στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης. Καλύτερο Ολυμπιακό και προσωπικές εμφανίσεις, υποσχέθηκε για του χρόνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6

Ευχαριστημένος για την κατάκτηση του νταμπλ παρουσιάστηκε ο Κώστας Φορτούνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. O μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, υποσχέθηκε καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν στην Ευρώπη, αλλά και προσωπικές εμφανίσεις.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του για τις ελπίδες πρόκρισης της Εθνικής στα τελικά του Euro 2016, παρά τις δυσκολίες.

Κώστας Φορτούνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Ταμπάκο:

«Είμαι χαρούμενος για το νταμπλ, κερδίσαμε σήμερα, τελείωσε η χρονιά πολύ καλά και εύχομαι ανάλογη συνέχεια».

Για την επόμενη σεζόν: «Να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη γιατί ο Ολυμπιακός πάντα πρωταγωνιστεί και επιζητά την καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον ίδιο: «Ήταν η πρώτη μου χρονιά φέτος, του χρόνου θα κάνουμε προετοιμασία από το ξεκίνημα κι αυτό θα με βοηθήσει να είμαι ακόμη καλύτερος και να πετύχω τους στόχους μου».

Για την Εθνική: «Εάν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος μπορούμε να προκριθούμε. Είναι μια δύσκολη κατάσταση καθώς έχουμε χάσει έδαφος αλλά έχει δείξει η Εθνική ότι μπορεί στα δύσκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x