Champions League

Φορτούνης: «Μας έχει γίνει μάθημα ο αποκλεισμός από την Μπερ Σεβά»

Ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ ανέφερε πως δεν προτιμάει κάποιον αντίπαλο για τα πλέι οφ του Champions League.

Μάθημα έχει γίνει πλέον στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός από την Μπερ Σεβά, σύμφωνα με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, μιλώντας στη NOVA, υποστήριξε πως δεν προτιμάει κάποιον αντίπαλο καθώς όποιος και να βρεθεί στον δρόμο των «ερυθρολεύκων», εάν είναι αυτοί που πρέπει δεν θα έχουν πρόβλημα να προκριθούν στους ομίλους.

«Τυπική διαδικασία δεν ήταν το ματς αλλά εμείς το κάναμε εύκολο. Παίξαμε καλά, προηγηθήκαμε. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και είτε παίζουμε εντός είτε εκτός πάμε για τη νίκη», είπε αρχικά.

«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Είμαστε στην αρχή, πολλοί παίκτες ήρθαν αργά και δεν έχουν ενσωματωθεί 100% στην ομάδα. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα αλλά και για τα παιχνίδια που έρχονται», συνέχισε.

Για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ καλές, δεν έχουμε κάποια προτίμηση. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε έναν καλό προπονητή, ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το περσινό μας έχει γίνει μάθημα. Είμαστε έτοιμοι γι αυτά τα παιχνίδια και όποιος αντίπαλος και να έρθει, αν εμείς είμαστε όπως είμασταν σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x