Europa League

Φορτούνης: «Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, πρόκριση και για τον Λάζαρο»

Σύνθημα για πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League από τον Κώστα Φορτούνη. Ο 26χρονος άσος μίλησε για την πίστη που υπάρχει στους Πειραιώτες για θετική έκβαση στη ρεβάνς με την Ντιναμό.

Την πίστη που υπάρχει στον Ολυμπιακό για πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου εξέφρασε ο Κώστας Φορτούνης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο διεθνής άσος μίλησε για την εικόνα του πρώτου αγώνα, που έληξε 2-2, τονίζοντας ότι στη ρεβάνς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα παίξει και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ο αντίπαλος πήρε μέτρα χωρίς να το θέλουμε. Είχε την κατοχή της μπάλας και μας πίεσε. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Για τον άτυχο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ανέφερε: «Θα παίξουμε και γι’ αυτόν. Ήδη του το έχουμε πει. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και για τον Λάζαρο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και βοηθούσε πολύ τον ομάδα και τον σύλλογο. Αν έρθει η νίκη και η πρόκριση, θα είναι αφιερωμένες σε εκείνον».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση από τον όμιλο. Ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος, από τον οποίο ωστόσο προκριθήκαμε. Τώρα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι πολύ καλή. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Μας αρέσει να παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους. Έχουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x