Super League 2

Φόρτσαρε ο Μπαρμπόσα… να γκαζώσει και η ΑΕΚ

Στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου μπήκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που ξεπέρασε το αιμάτωμα. Χωρίς προβλήματα η 19άδα του Δέλλα, που περιμένει αλλαγή! Μπλόκο σε Ηρακλή για εισιτήρια στο ΟΑΚΑ.

Πανέτοιμη θα είναι η ΑΕΚ στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, μπήκε κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις (από το αιμάτωμα που υπέστη στην Λάρισα) στην προπόνηση της Δευτέρας και ο Τραϊανός Δέλλας τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» είδε όλους του τους παίκτες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και δεν είχε κάποιο απρόοπτο πριν το ματς της Τετάρτης (20/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Εκτός, για λόγους τακτικής, έμειναν οι Ρόβας, Ντούνης και Πεταυράκης, ενώ όπως αναμενόταν ο Μιγκέλ Κορδέρο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για να μπει στην 19άδα.

Αναλυτικά: Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σαρρής, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Φαγέ, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Αραβίδης, Κρισάντους

«Κιτρινόμαυρο»… αποκλειστικά το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι

Επίσης, την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα της επόμενης αγωνιστικής όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή. Όπως και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο «Καυταντζόγλειο», έτσι και σε αυτό που ακολουθεί, η Αστυνομία έβαλε «μπλόκο» στην έκδοση εισιτηρίων για φιλοξενούμενους. Στην προκειμένη περίπτωση, ο «Γηραιός» δεν θα έχει κόσμο στο πλευρό του στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x