Stoiximan Super League

Φορτσάρει ο ΠΑΟΚ

Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» εστιάζει σιγά-σιγά στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Απρόοπτο με Περέιρα την Τετάρτη, έδωσαν… τεστ Κάτσε-Χατζηισαΐας.

Το βλέμμα του στη δύσκολη συνέχεια στρέφει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Τρίτη (03/01, 19:30) θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League, αλλά και στο γεμάτο πρόγραμμα που έχει εντός του Ιανουαρίου.

Ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στο transition game έκαναν στην τελευταία προπόνηση οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν το πρόγραμμα των προπονήσεων προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τις οποίες έκλεισε το 2016 και την Πέμπτη θα γίνει διπλή προπόνηση.

Ο Λέο Μάτος προπονήθηκε κανονικά, οι Χατζηισαΐας-Κάτσε πέρασαν από εργομετρικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς τους και να καταρτιστεί το κατάλληλο πλάνο προπονήσεων, ενώ ο Φακούντο Περέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην περιοχή του δεξιού κοιλιακού και προτιμήθηκε να κάνει πρόγραμμα συντήρησης. Ο Χάρης Χαρίσης γυμνάστηκε κανονικά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επειδή ο οργανισμός του δεν είχε επανέλθει πλήρως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x