Κύπελλο Ελλάδας

Ο Πογέτ άφησε έξω Άνταμ, Μπουονανότε, Πλατέλλα

Με φόρα από τη νέα νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το βήμα πρόκρισης με τον Ατρόμητο. Επιστροφή δύο βασικών για τον Πογέτ, έξω Τζανετόπουλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας!

Με την ψυχολογία στα ύψη -μετά τη νέα νίκη σε ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού- και ενισχυμένη από επιστροφές βασικών παικτών, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου με τη δύναμη του κόσμου της θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Γκάλο-Μάνταλος εξέτισαν την τιμωρία τους απέναντι στους πράσινους και είναι εκ νέου στα… όπλα για τον Γκουστάβο Πογέτ. Από ‘κει και πέρα, εκτός έμεινε ο Τζανετόπουλος (αν και στο παιχνίδι με το τριφύλλι αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ και μάλιστα βοήθησε), ο Μπακάκης που ταλαιπωρείται από θλάση (σήμερα έκανε θεραπεία), ο Πλατέλλας που ήταν βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Μπουονανότε!

Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η επάνοδος του Κορδέρο στους «εκλεκτούς», δείγμα του ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όπως κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Σοϊλέδη! Σημειώνεται πως ο Πογέτ έχει πάρει μαζί του και τρεις πιτσιρικάδες, αφού βάσει καταστατικού θα πρέπει τουλάχιστον δύο να βρίσκονται στην 18άδα ενός ματς Κυπέλλου (κάτι που λογικά δικαιολογεί και το... αναγκαστικό κόψιμο των προαναφερμένων).

Η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x