Ισπανία

«Φόρτωσε» και φεύγει! (video)

Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ισπανίας -κι όχι μόνο- θα ‘ναι στραμμένα στο «αντίο» του Τσάβι. Την ίδια ώρα όμως θ’ αποχαιρετά «κύριος» (κι έχοντας φορτώσει πρώτα τα δίχτυα) και ο Αλμπέρτο Μπουένο.

Όλα τα φώτα στην Primera Division θα πέσουν το Σ/Κ στον Τσάβι.

Το «αντίο» του εμβληματικού αρχηγού της Μπαρτσελόνα επισκιάζει ακόμα και τη φιέστα των «μπλαουγκράνα» με τη Λα Κορούνια για την κατάκτηση του τίτλου.

Εκτός της Βαρκελώνης όμως, αποχαιρετισμούς θα έχουμε και στη Μαδρίτη. Όχι απ’ την πλευρά της Ρεάλ (που αποχαιρέτισε ήδη το πρωτάθλημα απ’ την προηγούμενη βδομάδα). Αλλά απ’ την πλευρά της ταπεινής Ράγιο Βαγιεκάνο.

Χωρίς φανφάρες λοιπόν, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με την αναγνώριση που του αρμόζει, το «Τερέσα Ριβέρο» θα πει «αντίο» στον Αλμπέρτο Μπουένο: Τον 27χρονο επιθετικό που είχε κάνει αίσθηση τον περασμένο Φλεβάρη, σκοράροντας τέσσερα γκολ σε 14 λεπτά στο ματς με τη Λεβάντε.

Και μια πραγματική απόδειξη της έκφρασης «κύριος ήρθε και κύριος φεύγει», αφού αφήνει τη Ράγιο (πιθανότατα για την Πόρτο κι όχι για τον ΠΑΟΚ που επίσης είχε ενδιαφερθεί) καταφέρνοντας ν’ αναδειχθεί κορυφαίος της σκόρερ στην Primera Division με 28 γκολ σε δυο σεζόν.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x