Αγγλία

«Φουντώνουν» (ξανά) οι φήμες για Χάμες και Τσέλσι

Ένα τρελό σενάριο έχει κάνει την εμφάνιση του στην Ισπανία την τελευταία μέρα των μεταγραφών, μπλέκοντας Τσέλσι και Χάμες Ροντρίγκες.

Οι φήμες της μετακίνησης του Χάμες Ροντρίγκες στην Τσέλσι έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, καθώς οι Λονδρέζοι αναζητούν ακόμα τρόπους να βελτιωθούν στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Σύμφωνα με την «El Confidencial», ο Κολομβιανός επιθετικός μέσος εξιτάρεται με το γεγονός να παίξει υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, όπως και με το να έχει συμπαίκτη τον Εντέν Αζάρ.

Επίσης η εφημερίδα στο δημοσίευμα της υποστηρίζει πως ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, ήταν σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου χθες το βράδυ, προκειμένου να συζητήσει μια ενδεχόμενη μεταγραφή για τον πελάτη του.

Ο 25χρονος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και επιθυμία του είναι να φύγει από το ισπανική πρωτεύουσα όσο το δυνατόν γρηγορότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως για να αποτελέσει παρελθόν από τους «μερένχες» ο ποδοσφαιριστής, θα πρέπει η ομάδα του Αμπράμοβιτς να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 70 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x