Κύπελλο Ελλάδας

Φουλ αλλαγές από Μαρτίνς στη Λαμία, μέσα ο Αβρράμ!

Εκτεταμένο ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο προημιτελικό του Ολυμπιακού με την Λαμία εκτός έδρας. Εκτός εννιά ποδοσφαιριστές, μέσα για πρώτη φορά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Εκτεταμένο ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς στον πρώτο προημιτελικού του Ολυμπιακού με την Λαμία εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδας!

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε οκτώ ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής καθώς θέλει να τους ξεκουράσει αλλά και να τους προφυλάξει ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή! Συγκεκριμένα, εκτός βρίσκονται οι Σα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Φορτούνης, Νάτχο, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Λάζαρος αλλά και ο τραυματίας Ομάρ,

Αντιθέτως, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό το αν θα βρεθεί ακόμη και στον πάγκο καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ όλα δείχνουν πως φανέλα βασικού για πρώτη φορά θα πάρει ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Παπαδόπουλος, Μαρτίνης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Ξενιτίδης, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο, Βοΐλης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x