Stoiximan Super League

Φουλ δουλειά για τους νομικούς του ΠΑΟΚ

Η υπόθεση των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου, η κλήση σε απολογία του Λούμπος Μίχελ και εκείνη του Λέο Μάτος θα απασχολήσουν σήμερα τους δικηγόρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απολογείται σήμερα, στις 16:00, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σε απολογία, παράλληλα, έχει κληθεί και ο Λούμπος Μίχελ για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Στον «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ευελπιστούν να αποφύγουν τα χειρότερα, δηλαδή την επιβολή αφαίρεσης βαθμών.

Για σήμερα, επίσης, είναι προγραμματισμένη και η απολογία του Λέο Μάτος μετά τη σχετική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, κατόπιν καταγγελίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να τονίσουν πως η αγκωνιά του Βραζιλιάνου μπακ στον Μάρκους Μπεργκ δεν διέλαθε της προσοχής, όχι μόνο του διαιτητή Κύζα, αλλά και του πρώτου βοηθού Κούλα Χασάν, καθώς και του πρώτου επιπρόσθετου, Καλογερόπουλου, καθώς συνέβη σε χώρο που τον έλεγχαν και οι τρεις. Ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, η οποία μπορεί να σημάνει το τέλος της φετινής σεζόν για εκείνον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x