Stoiximan Super League

Φουλ επίθεση από ΑΕΛ σε Χριστοβασίλη

Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στο αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, εξέδωσε η ΑΕΛ μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Φουλ επίθεση από ΑΕΛ σε Χριστοβασίλη!

Με ανακοίνωσή τους, οι «βυσσινί» εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση στο αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι Ηπειρώτες χρωστάνε 8.800.000€ στην εφορία και παρόλα αυτά έχουν αδειοδοτηθεί, ενώ αφήνουν αιχμές και για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

Μάθαμε ότι ο κ. Χριστοβασίλης μετά το τέλος του αγώνα ζητούσε επισταμένως από τον διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι η ΑΕΛ στο μπροστινό μέρος της φανέλας της έγραψε αυτό το μήνυμα συμπαράστασης και οργής για τα αθώα θύματα της Μάνδρας και τις οικογένειές τους.

Πληροφορηθήκαμε επίσης, όπως έλεγε ο ίδιος και αυτο το άκουσαν μέλη της διοικήσεως μας, ότι αυτό του ζήτησε να το κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης.

Δεν σχολιάζουμε καθόλου την ενέργεια του κ. Χριστοβασίλη, αλλά το να χρωστάς τον Μάιο του 2017 8.800.000€ στην εφορία -και δεν θέλουμε να αναφέρουμε και τίποτα άλλο για την ώρα όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα-, να παίρνεις αδειοδοτηση και να δείχνεις τέτοιο αντικοινωνικό πρόσωπο προς την ελληνική κοινωνία και προς την ομάδα μας και εις βάρος των θυμάτων της Μάνδρας είναι κάτι που μας οργίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x