Stoiximan Super League

Φουλ επίθεση για πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Να αποδείξει με το «καλημέρα» πως το πρωτάθλημα είναι μεγάλος της στόχος θέλει η ΑΕΚ υποδεχόμενη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό. Σούπερ επιθετικό σχήμα από Χιμένεθ.

Μπορεί στην άκρη του μυαλού όλων στην ΑΕΚ να είναι η ρεβάνς της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ, που προσφέρει στο σύλλογο την ευκαιρία για τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιστροφή, ωστόσο ουδείς βγάζει από το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» πως ο μεγάλος φετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Η διεκδίκησή του αρχίζει απόψε (19:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) σε ένα ματς με δυσκολίες και ιδιαιτερότητες…

Πέραν του ότι ο αντίπαλος είναι ο πάντα επικίνδυνο Παναιτωλικός, αλλά και του ότι το παιχνίδι αυτό έρχεται «ανάμεσα» σε εκείνα με την Μπριζ, η «Ένωση» θα παίξει μπροστά σε άδειες κερκίδες εκτίοντας την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας που έχει από την περασμένη περίοδο, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες.

Συνολικά εννιά παίκτες (!) είναι εκτός πλάνων του Ισπανού προπονητή, μιας και οι Γιακουμάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος και Μπάρκας είναι τραυματίες, ο Μπακασέτας ανέτοιμος και οι Βράνιες, Χριστοδουλόπουλος, Γαλανόπουλος και Σιμόες τιμωρημένοι από την προηγούμενη σεζόν. Με αυτά και με αυτά η 18άδα συμπληρώθηκε μετά βίας για την ΑΕΚ και οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Ο Χιμένεθ όλα δείχνουν πως θα επιλέξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, σαν κι αυτό που δοκίμασε σε αρκετές περιπτώσεις στην περίοδο προετοιμασίας στην Πολωνία. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, οι Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι τα δύο στόπερ, με τον Λόπες αριστερά (υπάρχει μια πιθανότητα για τον Βινίσιους) και τον Γκάλο δεξιά (για να πάρει ανάσες ο Μπακάκης), τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς στον άξονα, τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού, τους Τρίστασον και Κλωναρίδη στα δύο άκρα και τον Λιβάγια (που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από τη ρεβάνς με την Μπριζ) σέντερ φορ.

Στη 18άδα βρίσκονται ακόμη οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Πατίτο, Βλαχομήτρος και Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x