Αγγλία

«Δυνατά» για Λούκας Πέρεθ η Έβερτον, στη γωνία για πολλά λεφτά ο ΠΑΟΚ!

Ή Έβερτον παρουσιάζεται έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα στην Λα Κορούνια για τον Λούκας Πέρεθ. Πόσο θα φτάσει το deal, τι φέρεται να δίνουν τα ζαχαρωτά στον παίκτη και το τεράστιο κέρδος του ΠΑΟΚ.

Από την Δευτέρα προέκυψε έντονο φλερτ της Έβερτον με τον Λούκας Πέρεθ. Σήμερα, η φημολογία συνεχίζεται και σύμφωνα με τα όσα γράφει η καταλανική Sport, τα ζαχαρωτά το πήραν απόφαση και προχωρούν την υπόθεση του Ισπανού μεσοεπιθετικού!

Είναι ενδεικτικό πως στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ρόναλντ Κούμαν άναψε το πράσινο φως και έδωσε το ok για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πρώην άσου του ΠΑΟΚ!

Τι σημαίνει αυτό ουσιαστικά; Πως εφόσον έχει βάση το ρεπορτάζ, τότε ο αγγλικός σύλλογος θα «σκάσει» περίπου 20 εκατ. ευρώ στην Λα Κορούνια, όσα δηλαδή είναι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Τονίζεται, δε, πως στον Λούκας προσφέρεται συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια έναντι συνολικά 8 εκατ. ευρώ!

Όπως είναι φυσικό, την υπόθεση… κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, της τάξεως του 30%. Αντιλαμβάνεται κανείς πως αν υπάρξει deal και ο Πέρεθ πουληθεί 20 εκατ. ευρώ, τότε τα 6 εξ’ αυτών θα μπουν στα ταμεία του «Δικεφάλου του βορρά», ένα πολύ μεγάλο ποσό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x