Αγγλία

Φουλ για Μοράτα η Τσέλσι

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να διεκδικήσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Αφού ο Ρομέλου Λουκάκου έκλεισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Άλβαρο Μοράτα με πρόταση ύψους τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ. Ο 24χρονος επιθετικός, επειδή δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του από τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζεται διατεθειμένος να πιέσει για μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο πρώην στραικερ της Γιουβέντους και νυν των «μερένχες», που πέρυσι γύρισε στην Μαδρίτη, θα έχει στα χέρια του ένα συμβόλαιο τεσσάρων ή πέντε ετών, το οποίο θα ξεπερνάει σε απολαβές τις 115 χιλιάδες λίρες που λαμβάνει τώρα την εβδομάδα.

Οι «μπλε» είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν επιθετικό, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα θα αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές Αγγλίας έπειτα από τρεις σεζόν στο Λονδίνο.

Η ισπανική AS υποστηρίζει ότι ο Άλβαρο Μοράτα είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Αντόνιο Κόντε και τη σεζόν 2016-17 σκόραρε 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κατακτώντας ισπανικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον, η AS τονίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αφήσει τον Μοράτα να φύγει προκειμένου να συνεχίσει το... κυνήγι για την αγορά του Κίλιαν Εμπαπέ.

Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x