Stoiximan Super League

Φουλ για Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ

Επέστρεψε στις προπονήσεις –με μοναδική απουσία τον Πλατέλλα- η ΑΕΚ, η οποία έχει αποκλειστικά και μόνο το μυαλό της στον επαναληπτικό με την Σεντ Ετιέν, στο ΟΑΚΑ.

Το 0-0 στην Γαλλία ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πλην του επαναληπτικού της Πέμπτης, όπου μπροστά στον κόσμο της θέλει να «μεθύσει» με πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Μετά το χθεσινό ρεπό, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία της για το δεύτερο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν, σε ένα –όπως όλα δείχνουν- κολασμένο ΟΑΚΑ.

Όλοι προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κι αναμένεται να ενταχθεί σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες.

Από ‘κει και πέρα, οι νεοαποκτηθέντες Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο «ανεβαίνουν» διαρκώς, καλύπτουν το χαμένο εδάφος και «παλεύουν» για το μεγάλο παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης. Το προσεχές διάστημα θα φανεί κατά πόσο ο Γεωργιανός τεχνικός της ΑΕΚ θα μπορεί να τους υπολογίζει, την ώρα που υπάρχει αισιοδοξία πως ίσως συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x