Stoiximan Super League

Φουλ για sold out το ΟΑΚΑ!

Ο χαμός, από πλευράς των φίλων της ΑΕΚ, για ένα εισιτήριο στο ματς με τον Λεβαδειακό συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει κανένα απούλητο στη γιορτή της Ένωσης, που άνοιξε επιπλέον θύρες.

Ολοταχώς για sold out το ΟΑΚΑ.

Η τεράστια θέληση των φίλων της ΑΕΚ για να κλείσουν θέση για το ματς-γιορτή κόντρα στον Λεβαδειακό (22/04, 19:00) συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ίσα-ίσα όσο κυλάει ο χρόνος αυξάνεται η… τρέλα.

Όλα δείχνουν ότι η Ένωση θα κάνει φιέστα σε γεμάτο γήπεδο και η ΠΑΕ άνοιξε άλλες τέσσερις θύρες (20,22,24,26) νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Παράλληλα, είναι σε λειτουργία τα εκδοτήρια στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου έχουν δημιουργήσει ουρές οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων».

inner

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Παρασκευή πρωί, παραπάνω από δύο 24ωρα μέχρι τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, και ο κόσμος της ΑΕΚ πάει για ένα ακόμα ρεκόρ!

Η δίψα των οπαδών να βρεθούν στο ΟΑΚΑ οδήγησε στο άνοιγμα τεσσάρων ακόμα θυρών στο πάνω διάζωμα (θύρες 20, 22, 24 με 10 ευρώ και θύρα 26 με 15 ευρώ) καθώς εξαντλούνται σταδιακά τα εισιτήρια στις περισσότερες θύρες από αυτές που είχαν ανοίξει αρχικά.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σε 24ωρη βάση η ηλεκτρονική προπώληση μέσω του επίσημου σάιτ aekfc.gr και του επίσημου app My AEK, ενώ συνεχίζεται και η προπώληση εισιτηρίων μέσω και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE. Επίσης θα είναι ανοιχτό σήμερα και αύριο Σάββατο το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 22/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Υπενθυμίζεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, ενώ είναι δωρεάν η προσέλευση για τα παιδιά έως δέκα ετών
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x