Γ' Εθνική

«Φουλ» για Χριστόπουλο ο Άρης

Προεκλογικά ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε υποσχεθεί τη συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο για να αναλάβει ο τελευταίος την τεχνική ηγεσία και μετά τις εξελίξεις ετοιμάζεται να ανακοινώσει την πρόσληψή του.

Οι εξελίξεις στον πλανήτη Άρη «τρέχουν» ώρα με την ώρα και πλέον μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Θόδωρο Καρυπίδη, σειρά παίρνει η στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του μεγαλομετόχου ΚΑΙ της Βέροιας, νέος προπονητής θα αναλάμβανε ο Γιάννης Χριστόπουλος και μετά τα σημερινά γεγονότα, αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον νεαρό τεχνικό μέχρι αύριο.

Μέχρι τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται οι τελευταίες λεπτομέρειες να διευθετηθούν χωρίς πρόβλημα και τελικά να υπάρξει το deal.

Άλλωστε, οι διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι άμεσες ώστε να προχωρήσει άμεσα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχος του νέου αφεντικού του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x