Stoiximan Super League

Φουλ για φορ και ακραίο ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία μπαίνει στον Παναθηναϊκό το θέμα της απόκτησης ενός φορ και ενός εξτρέμ, με την επιστροφή των «πράσινων» από την Ολλανδία. Ανοιχτό του Στοίλκοβιτς. Δύσκολο του Τσοπ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του τον Καμπέσας και τον Λουτσιάνο που βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους, αλλά, ίσως σημειωθούν άμεσα εξελίξεις και στα άλλα μεταγραφικά μέτωπα.

Η επιστροφή του «τριφυλλιού» από την Ολλανδία που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας θα σημάνει και άλλες εξελίξεις, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης χειρίζεται πολλά από τα μεταγραφικά θέματα.

Στον Παναθηναϊκό έχει γίνει focus στο θέμα της απόκτησης ενός που θα προορίζεται για βασική επιλογή και θα είναι η ακριβή προσθήκη του καλοκαιριού, αλλά και ενός ακραίου που επίσης θα είναι για βασικός. Από Δευτέρα πρόκειται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στα υπόψιν και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ακόμη και η περίπτωση του Νίκολα Στοίλκοβιτς της Μπράγκα και θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που μειώσει τις απαιτήσεις της η ομάδα της Πορτογαλίας. Άλλωστε, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» υποχώρησαν βλέποντας ότι η εν λόγω περίπτωση θα κοστίσει για δανεισμό όσο άλλες παρόμοιες, για κανονική μεταγραφή.

Για τον Ματία Ντέστρο που γράφτηκε στην Ιταλία, δεν επιβεβαιώνεται ότι κοιτάει ο Παναθηναϊκός τον ποδοσφαιριστή της Μπολόνια και εξάλλου πρόκειται για πανάκριβη περίπτωση. Ο Ντουγέ Τσοπ της Κάλιαρι αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, όπως και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Ωστόσο, ο παίκτης δεν… ψήνεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα και παράλληλα πρόκειται για περίπτωση μπερδεμένη σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Παράλληλα, στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι και η προσθήκη δύο μπακ που θα αποτελούν μπακ απ τον Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί, συν ενός νεαρού ακραίου και ενός κεντρικού μέσου. Ωστόσο, προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι είναι ο βασικός φορ και ο βασικός ακραίος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x