Stoiximan Super League

Φουλ και για μπακ ο Παναθηναϊκός

Πέρα από την υπόθεση Τσάβες, ο Παναθηναϊκός προχωρά για την απόκτηση αριστερού μπακ. Νέα προσέγγιση με Καέν για Μπεσά. Λύση ο Κολοβέτσιος ως αντι-Χουλτ στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες, αλλά δεν αφήνει στην άκρη την ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», μετά την οικονομική υπέρβαση που γίνεται για την απόκτηση του φορ της Μπόκα Τζούνιορς, οι πιο ακριβές περιπτώσεις των Νασέρ Αλιγί και Γιούρε Μπάλκοβετς έχουν κάπως υποχωρήσει, ενώ έχει γίνει επαναπροσέγγιση με τον πιο προσιτό Βενσάν Μπεσά της Καέν. Στο «τριφύλλι» έχουν και κάποιες άλλες λύσεις στα υπόψη και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Εξάλλου, στους αγώνες με την Μπιλμπάο φαβορί για να πάρει τη θέση του τραυματία Ουσμάν Κουλιμπαλί στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Λαρισαίος στόπερ αναμένεται να παίξει αριστερό μπακ τουλάχιστον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς ο Νίκλας Χουλτ είναι τιμωρημένος για τις δύο πρώτες αγωνιστικές και είναι δύσκολο να προλάβει η εναλλακτική λύση του Σουηδού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x