Stoiximan Super League

«Φουλάρει» για δεκάρι ο Απόλλων!

Τον παίκτη που θα αγωνίζεται ως δεκάρι θα ανακοινώσει το αργότερο ως το Σάββατο ο Απόλλων Σμύρνης, με τον εκλεκτό να έρχεται πιθανότατα από την Ισπανία. Παραμένει ανοιχτό του Τσόρι υπό προϋποθέσεις!

Τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις σχεδιάζουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει βάλει ως προτεραιότητα την παρούσα στιγμή να αποκτήσει ένα δεκάρι που θα αποτελέσει την βασική επιλογή για τη νέα σεζόν, μετά και τα όσα έχουν συμβεί με τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Συγκεκριμένα, στον Απόλλωνα πιστεύουν πως το αργότερο ως το Σάββατο θα έχουν ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται ως δεκάρι, με τις πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως δουλεύουν την περίπτωση ενός Ισπανού επιτελικού μέσου. Ωστόσο, δεν θέλουν να βγει το όνομά του προς τα έξω μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του!

Παράλληλα, στην Ελαφρά Ταξιαρχία δεν έχουν παρατήσει οριστικά την περίπτωση του Τσόρι Ντομίνγκες. Παρότι η διοίκηση έβγαλε την Τρίτη μία ανακοίνωση με την οποία έκανε λόγο πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Αργεντινό μαέστρο, υπάρχει μία προϋπόθεση για να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του. Αυτό θα γίνει μόνο εάν η πλευρά του Τσόρι επιδιώξει να γίνει επαφή με την ομάδα!

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, ψηλά στη λίστα του Απόλλωνα υπάρχει και ο Βαγγέλης Μάντζιος για την κορυφή της επίθεσης, ενώ για την θέση του στόπερ οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάνε κυρίως στο εξωτερικό. Θα αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης στον άξονα και ένας τουλάχιστον εξτρέμ!

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στο γήπεδο της Φυλής. Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την Τρίτη (4/7) και ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του. Τέλος, οι «κυανόλευκοι» πέρασαν σήμερα από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x