Stoiximan Super League

Φουλάρει για Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

Όσο το δυνατόν πιο σύντομα θέλει να τελειώσει την υπόθεση Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός, που φουλάρει για την απόκτηση του παίκτη πριν εμπλακούν άλλες ομάδες.

Προτεραιότητα να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα η μεταγραφή του Ιμπάρμπο, έχουν βάλει στον Παναθηναϊκό, που θέλουν να τελειώνουν με την απόκτηση του παίκτη, πριν μπουν στο κόλπο και άλλες ομάδες.

Η Νασιονάλ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα ο παίκτης, θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της, όμως η Κάλιαρι στην οποία ανήκει ο Κολομβιανός επιθετικός, έχει ενημερώσει τη Νασιονάλ ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ιταλική ομάδα, ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μιλήσει με τον παίκτη για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Από κοντά παρακολουθεί το θέμα και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει την οικονομική υπέρβαση προκειμένου να «ντύσει» τον παίκτη στα «πράσινα».

Εκείνο που θέλουν στον Παναθηναϊκό πάντως είναι να αποκτήσουν τον Ιμπάρμπο δανεικό με οψιόν αγοράς, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα για να μην μπλέξει το θέμα με άλλες ομάδες που μπορεί να τον προλάβουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x