Stoiximan Super League

Φουλάρει για μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται απόψε και ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο σοφός λαός και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τις επαφές με υποψήφιους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί κάποια ονόματα που ξεχωρίζουν στην «ερυθρόλευκη» λίστα, με κάποιους από αυτούς να απασχολούν όντως τον Πέδρο Μαρτίνς και τους Πειραιώτες.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Πεδράο της Γκιμαράες, καθώς με τον Βραζιλιάνο στόπερ έχει συνεργαστεί ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά πρόκειται για έναν ακριβό παίκτη. Η Γκιμαράες θεωρεί ότι κοστίζει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ, όμως ο νέος τεχνικός εγγυάται για την αξία του 25χρονου αμυντικού.

Vitoria_Guimaraes_make_history_with_their_unusual_starting_XI_for_Europa_League_draw_with_RB_Salzburg

Από εκεί και πέρα, υπάρχει στάση αναμονής για τον Έλντον Ράμος που παίζει δανεικός στη Γκιμαράες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και φαίνεται πως είναι από τα… αγαπημένα παιδιά του Μαρτίνς. Ο 29χρονος Αφρικανός εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης και η τιμή του κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

hldon_ramos_321e7813_d618_4b75_9fb6_8253467e547_resize_750

Ο δεύτερος παίκτης που έχει εισηγηθεί ο Πορτογάλος κόουτς είναι ο Πεδρόσα της Σετούμπαλ. Ο 21χρονος χαφ δεν έπαιξε φέτος αρκετά λόγω της άρνησής του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του και κάπως έτσι εξετάζεται η περίπτωσή του, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια κίνηση από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

img_770x433_2016_05_17_23_52_07_1103273

Όσον αφορά την επίθεση, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως παίζει… σε διπλό ταμπλό. Η μία περίπτωση είναι του Κλέμπερ της Εστορίλ, ο οποίος ακούγεται για την Παλμέιρας από την οποία θέλει να πάρει τον δεύτερο φορ, τον Ντέιβερσον που έχει κάνει ένα μικρό πέρασμα από την Ευρώπη. Μάλιστα, ο δεύτερος δείχνει πιο δύσκολη υπόθεση, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου τις παλεύουν και τις δύο ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x