Stoiximan Super League

Φουλάρει για Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Κίνηση για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά έχει κάνει ο Ολυμπιακός, με έναν παίκτη που θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντι-Φορτούνη.

Στο προσκήνιο επανήλθε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά για τον Ολυμπιακό, έπειτα από σχετικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Equipe».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή με τη Λιλ για τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, ώστε να διαπιστώσει υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η γαλλική ομάδα θα ήθελε να πουλήσει τον 25χρονο άσο, τον οποίο την περσινή σεζόν είχε παραχωρήσει ως δανεικό στη Φενερμπαχτσέ και εκείνος τα… έσπασε με τους Τούρκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λιλ είχε πάρει τον ποδοσφαιριστή έναντι 1 εκατ. ευρώ από τη Λιόν, η οποία διατηρεί οψιόν 40% για την επόμενη μεταγραφή του.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός «χτυπάει» τη μεταγραφή του Μπενζιά και, μάλιστα, με δανεισμό και ίσως αυτός τελικά να αποτελέσει τον «αντι-Φορτούνη», καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει ως «10άρι» αλλά και ως εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x